USB-minnen

USB-stick-ida
Ida
kr 40,50
USB-stick-Amalie
Amalie
kr 42,00
USB-stick-mette
Mette
kr 58,50
Usb-stick-Kathrine
Kathrine
kr 31,50
USB-stik-Julie
Julie
kr 37,50

USB-minnen med logotyp

I många företag sker det mesta arbetet från en dator. Det betyder också att det är en bra idé att lagra företagets filer säkert på en eller flera USB-minnen, så att du alltid har en säkerhetskopia av dina viktiga data. Dessutom kan du behöva flytta data från en datorenhet till en annan. Om du vill undvika att konfidentiell data hamnar i fel händer är det en bra idé att flytta filerna med ett USB-minne. USB står för Universal Serial Bus och är en effektiv datalagringsnyckel.

På Ecvia designar vi USB-minnen med logotyper som passar ditt företag. Se även vårt stora utbud av PC-tillbehör.

USB-minnen för ditt företag

Ge ditt företag en speciell touch och beställ USB-minnen med företagets logotyp. Det ger dina anställda en speciell känsla av samhörighet när de använder ett USB-minne med företagets logotyp.

Dessutom är det ett utmärkt sätt att få dina kunder att känna sig speciella när du ger dem ett USB-minne med ditt företags tryck. Du kan också använda dem som reklamartiklar, så att du enkelt kan marknadsföra företaget, samtidigt som potentiella kunder säkert lagrar sina data på ett USB-minne med din logotyp på.

Du kan designa produkten med precis det personliga uttryck du vill ha. Det är ett enkelt och effektivt sätt att både marknadsföra sin verksamhet, och samtidigt som kunder, både nuvarande och framtida, kan dra nytta av annonsartiklarna. Dina medarbetare kommer förmodligen också att uppskatta en liten omtänksam present med ett personligt uttryck.

Kontakta oss idag för att få ett designutkast skräddarsytt efter dina unika behov.

Billiga USB-minnen med tryck

Ett av de billigaste och mest effektiva sätten att marknadsföra ditt företag är att ge potentiella kunder en gåva för att få dem att känna sig speciella. På Ecvia designar vi din utskrivna USB-minne efter dina önskemål. Vi gör det till låga priser, men av den anledningen kompromissar vi inte med kvaliteten. Det är effektiv och billig marknadsföring, vars effekter du kan njuta av under lång tid framöver.