Tygpåsar

Mercat
kr 21,00
Kolonaki
kr 12,00
Ville
kr 21,75
Edmonton
kr 40,50
Beto
kr 31,50
Regent
kr 10,50
Girona Green
kr 29,25
Camden Green
kr 51,00
Merida Green
kr 29,25
Maracay Green
kr 21,75
Caracas Green
kr 9,00
Padova Green
kr 34,50
Risanni Green
kr 16,50
COLOR STACK
kr 2,03
mulepose-Super-Store
Super Store
kr 32,70
mulepose-Silver-Creek
Silver Creek
kr 44,25
mulepose-Plenty-&-Fresh
Plenty & Fresh
kr 42,00
mulepose-Made-with-Love
Made with Love
kr 9,15
mulepose-Farm-to-Shelf
Farm to Shelf
kr 9,30
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr 9,30
mulepose-Daily-Deals
Daily Deals
kr 6,30
mulepose-Abundance-Times
Abundance Times
kr 5,75

Tygpåsar med tryck

I takt med att sociala trender har gått mot miljövänlig och hållbar konsumtion har tygväskan blivit mer och mer populär. Tygpåsar blir bl.a. används som ett alternativ till den traditionella plastpåsen, och finns i många olika färger och material.

Tygpåsar är en verkligt mångsidig reklamvara. Först och främst finns den i en mängd olika varianter, färger och modeller, så det går att få en snygg tygväska som harmonierar med märkesmanualen. Den är också mycket funktionell; en tote bag är alltså en reklamvara som du är säker på att mottagaren kommer att välkomna och använda för sin shopping, laptop, sportkläder etc. Möjligheterna är många.

Men tillämpningsmöjligheterna stannar inte här. Ofta används även tryckta tygpåsar som praktisk förpackning för kampanjmaterial, give-aways och liknande. Självklart fungerar den även som en present till potentiella kunder i sig, men passar även för att leverera företagspresenten in.

Behöver du tygpåsar, shoppingnät eller tygpåsar har du kommit till rätt ställe. Se det stora utbudet av väskor ovan och hitta din favorit bland våra många tygväskor.

Tygpåsar i olika material

mulepose med tryk

Tygpåsar finns i många varianter och material. På Ecvia har vi dem bl.a. i ekologisk bomull, återvunnen bomull (samt återvunnen bomull) och i återvunna husdjursflaskor mm. Det är därför lätt att välja en miljövänlig tygväska om du vill ha en.

De ekologiska tygpåsarna har fått mer och mer dragning med tiden – och av goda skäl bidrar de som ett grönt alternativ till en befintlig produkt till att göra världen till en bättre plats för oss alla. Samtidigt är en hållbar tygväska med tryck ofta ett statement i sig och framför allt yngre konsumenter föredrar en.

Oavsett om tygväskan ska vara 100 % bomull, non-woven textil eller laminerad så har vi ett brett sortiment för dig att välja mellan. Vi har många färger som du kan välja mellan och med både korta handtag och långa handtag. Det är alltså möjligt att få en tygväska som passar som om den vore skräddarsydd efter ditt företag och varumärke.

Alla våra tygpåsar är av gedigen kvalitet, vilket säkerställer att användaren kan njuta av dem länge, och använda dem som t.ex. väskor för de dagliga inköpen eller till handdukarna när de går till stranden. Vi har även billiga tygpåsar om du föredrar en kvantitativ lösning.

Se även vårt stora utbud av olika väskor, ryggsäckar och bältesväskor.

Tygpåsar skräddarsydda efter dina önskemål

Alla tygpåsar kan anpassas efter dina önskemål. Du kan alltså få din tygväska tryckt eller med din egen logga. Vi har de flesta tygpåsar i olika färger och som alltid kan vi trycka i precis dina färger. Vi har även flera modeller med färgade handtag, så du kan få den färgkombination du föredrar.

Oavsett om du vill ha en rejäl tygväska i organiskt material eller en mer exklusiv look med glänsande laminering kan vi hjälpa dig att hitta det du letar efter. Många av våra miljövänliga tygpåsar är OEKO TEXT- och GOTS-certifierade, så du har därför möjlighet att hitta den perfekta tygväskan med logotryck.

Om du har ett specifikt önskemål eller idé för dina väskor, vänligen kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna till att hitta en lösning för dig, så att du får en tygpåse som ger glädje både internt i företaget och hos mottagarna.

Ekologisk bomull eller återvunnen bomull?

Som nämnts ovan är miljövänliga tygväskor ganska populära. Ett miljövänligt alternativ till den klassiska tygväskan har flera namn, och det kan vara svårt att se skillnad på de olika varianterna.

Nedan har vi listat några av de mest populära varianterna, så att du snabbt kan få en överblick och se skillnaden:

  • Ekologisk bomull:

Farliga bekämpningsmedel och kemikalier är förbjudna vid produktion av ekologisk bomull. Bomull produceras ofta tillsammans med andra grödor som hjälper bönderna att föda. Produktionen av ekologisk bomull släpper ut upp till 94 % mindre växthusgaser och energi- och vattenförbrukningen är också lägre.

  • Återvunnen bomull:

Om bomullen återvinns har den använts för ett annat ändamål innan den blev din väska. Det kan också bestå av restfibrer eller ett vävt tyg i metervara som annars skulle behöva kasseras.

Återvunnen bomull har fördelen att den minskar användningen av både vatten och energi, samt CO2 och bekämpningsmedel i samband med tillverkningen av dina tygpåsar.

  • Återvunnen bomull:

Återvunnen bomull eller återvunnen bomull är samma sak som återvunnen bomull.

  • OEKO-TEX:

OEKO TEX är ett märkningssystem som visar om en produkt är fri från skadliga kemikalier. Så det har inget med ekologi att göra, och en OEKO TEX-märkt tygväska med tryck är inte nödvändigtvis gjord av ekologisk bomull. Däremot kan du vara säker på att den är fri från kemikalier som kan vara skadliga för din hälsa.

  • GOTS-certifierad:

Global Organic Textile Standard (GOTS) är den internationella standarden för ekologisk bomull. Om produkten är GOTS-certifierad är det din garanti att produkten är gjord av bomull som är ekologisk. Farliga kemikalier och kemikalier som kan orsaka allergi är förbjudna vid tillverkning av tygpåsar om de är gjorda av ekologisk bomull och är GOTS-certifierade.

  • Rättvis handel:

Idag produceras det mesta av bomull i Kina, Brasilien, Indien och Pakistan. Det är länder där produktionen är billig och bönderna kanske inte har det så bra.

Fairtrade är en certifiering av den lokala producenten, där både ekonomiska, sociala och miljömässiga krav ställs på produktion och handel. Syftet med Fairtrade-märkningen är att förbättra de arbetsvillkor som bomullsarbetare ofta lever under.

Du kan också läsa mer om vår CSR-policy här.

Billiga tygväskor till konkurrenskraftiga priser

Vi har produktionsanläggningar i Danmark, Europa och Kina. Det gör att vi är konkurrenskraftiga på både pris och kvalitet och kan leverera dina nya tygväskor med mycket kort varsel.

Kontakta oss idag, där vår kompetenta personal ger dig service i världsklass. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Vanliga frågor om väskor

F: Kan jag välja färg på väskan själv?
S: I de flesta fall – och med de flesta modeller – är svaret tyvärr nej. Tygpåsar finns i ett fördefinierat antal färger. Vissa har ett färgat handtag, andra i en naturlig färg och några är färgade i olika färger.

Du kan dock alltid välja färg på trycket själv. Här kan vi oftast trycka i fullfärg och vi är ganska skickliga på att träffa dina färger exakt.

Behöver du en större upplaga, t ex 5 000 eller 10 000 stycken, kan vi i många fall göra en specialproduktion där vi även färglägger själva väskan.

F: Har du miljövänliga väskor?
S: Ja, det har vi också. Vi har bl.a. tygpåsar i ekologisk bomull, oeko tex-certifierade och i återvunnen bomull. Vi har även tygväskor som är gots certifierade. Alla tygpåsar kan givetvis finnas med din egen logotyp tryckt på väskan..

Du kan se det stora utbudet av olika tryckta tygpåsar ovan. Om du vill ha intyg, information om material eller liknande är du välkommen att skicka ett mail till hej@creatrix.dk så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

F: Kan du trycka till kanten?
S: På flera av våra väskor kan vi skriva ut till kanten. Tyvärr är detta inte möjligt på många tygpåsar, då vi måste respektera sömmen.

F: Har du hållbara väskor?
S: Vi har en mängd olika kvaliteter och tjocklekar. Våra tunnaste tygpåsar är vävda med 100 g/m2 medan de tjockaste är vävda med ca. 500 g/m2. Du kan därför få dem i kraftig bomull.

Vi har även tygpåsar med bred botten, i slitstark canvas med hög bärförmåga eller polyester.

F: Kan du hjälpa till att designa en snygg väska?
S: Vi hjälper dig gärna att designa en snygg tygväska som passar dina behov och önskemål. Om du skickar oss dina idéer och din logotyp eller tryck kan vår grafiska designer vara kreativ.