Termosflaskor

Monarda
kr 102,00
Slider
kr 91,50
Ragnar Green
kr 58,50
Nörre II Green
kr 99,00
NÖRRE GREEN
kr 94,50
10A
kr 82,50
termokop-9a
9A
kr 43,50
termokop-6a
6A
kr 91,50
termokop-5a
5A
kr 87,00
termoflaske-1a
1A
kr 49,50

Termosflaskor med logotyp

Termosflaskor eller koppar med logotyp kan användas som present till företagets anställda, kunder, leverantörer eller till familjen. Det är en annorlunda presentidé som många kommer att kunna använda i vardagen. Termosflaskorna kan även delas ut på mässor, där företagets logotyp kan nå potentiella kunder.

På Ecvia är vi specialiserade på att trycka reklamartiklar. Ditt företag är därför garanterat god kvalitet genom den tryckta logotypen på termosflaskorna eller kopparna.

Termoflaskor för företaget

De anställda på jobbet kommer säkert att bli nöjda med en termosflaska med logga på. Det finns många bra fördelar med termosflaskan:

  • Praktisk
  • Användbar
  • Fin logga som visar upp företaget
  • Bra reklam för företaget

Termosflaskan med logotyp är både praktisk och användbar, då anställda kan använda den i vardagen. Oavsett om de är för kaffe, te eller varm kakao kommer de flesta att uppskatta att drycken hålls varm under längsta möjliga tid.

En varm kopp kaffe kan vara uppfriskande under arbetsdagen. Dessutom kan de anställda även använda termosflaskan utanför arbetstid. Termosflaskan tar inte mycket plats och kan därför enkelt tas med på språng.

När kollegorna på arbetsplatsen går runt med termosflaskan i vardagen annonserar de också för företaget.

Den fina loggan på termosflaskan representerar företaget på vackraste sätt. På så sätt kommer företagets namn också lättare ut till fler potentiella kunder. På lång sikt kan termosflaskan alltså vara till nytta både för de anställda och för företaget. Se även Ecvia stora utbud av muggar och koppar.

Tryck på flaskan och etiketten

Hos Ecvia får du fullfärgstryck på både flaska och etikett. Utöver logotypen kan du fundera på om du även ska ha telefonnummer eller adress på termosflaskan. Detta kommer att göra det lättare för potentiella kunder att hitta ditt företag. De slipper lägga onödig tid på att hitta företagets kontaktuppgifter. Du kan också hjälpa till att bestämma storleken på trycket själv. Vi är redo att vägleda och ge dig råd så att du får bästa möjliga press för ditt företag.

Vi samarbetar även med bra leverantörer och vi kan därför garantera dig ett bra pris. Många företag har en snäv budget, de måste hålla sig inom den och behöver man både termosflaskor till företagets anställda och potentiella kunder på mässor kan det vara en fördel att köpa i lösvikt. Priset per flaska blir ofta lägre ju mer du väljer att ha producerat. På så sätt har du en stark giveaway som du kan använda till flera olika event, så att du snabbt kan få ut företagets namn till potentiella kunder.