Stressbollar

stressbold-stressman
Gubbe
kr 6,15
stressbold-julemand
Jultomte
kr 11,25
stressbold-paere
Glödlampa
kr 7,20
stressbolde-hjerte
Hjärta
kr 6,53
stressbold-globe
Jordglob
kr 5,25
stressbold-kugle
Boll
kr 4,80
stressbold-fodbold
Fotboll
kr 6,30
stressbold-firkant
Fyrkant
kr 4,43
stressbold-draabe
Droppe
kr 6,53
stressbold-doktor
Doktor
kr 7,43

Stressbollar med tryck

Stress har efter hand blivit en ganska vanlig sak att prata om i Danmark. Vi känner alla till känslan, och självklart vill vi också helst undvika den i våra liv. Stressbollar är inte nödvändigtvis botemedlet mot stress, men de är bra för att få människor att slappna av och släppa ut stress ur kroppen. Se även vårt utbud av friskvårdsprodukter. Stressbollar används för att klämma, och hur hårt du än klämmer kommer bollen att återgå till sin ursprungliga form.

Eftersom stressbollar är så populära bland danskar är det en riktigt bra idé att få fram egna stressbollar eller stressfigurer med logotyp. På så sätt kan du ge en terapeutisk och lugnande gåva till de människor du möter på din väg. Samtidigt ser du till att få uppmärksamhet för ditt företag.

Fullfärgstryck på stressbollar

Vi kan leverera stressbollar i många olika färger och vi kan skräddarsy dem för att passa just ditt företag. Bollarna fungerar i alla åldersgrupper. Barn kan använda dem som leksaker, tonåringar och ungdomar kan använda dem i samband med tentor och vuxna kan använda dem som ett avslappnande medel i vardagen, där karriär, praktiska uppgifter, barn och socialt liv ska mötas i en högre enhet.

Välj som ett minimum att trycka ditt företags logotyp på bollarna och gör det slutligen i en färg du känner representerar ditt företag. Du kan även komplettera med din slogan eller eventuellt ange din webbadress, kontaktuppgifter eller något annat.

När du har beställt det nummer du behöver kan stressbollarna användas som presenter till kunder och affärspartners, till exempel i samband med mässor, föreläsningar eller event. Du kan också ge dem till dina anställda och samtidigt bidra till en mer avslappnad atmosfär på arbetsplatsen.

stressbolde med tryk

Billiga stressbollar

Oavsett om du köper stressbollar, nyckelringar eller ballonger med tryck från oss så får du ett av marknadens absolut bästa priser. Vi har många olika handtag som vi kan vända, så att våra lösningar anpassas efter dina behov och din budget. Vi finns redo vid telefoner och e-post för att hjälpa dig om du har frågor eller speciella uppgifter. Även om våra priser är några av de lägsta på marknaden, kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Vi levererar snabbt, i hög kvalitet och till ett lågt pris.