Spelkort

spillekort-genie-box
Genie Box
kr 51,15
spillekort-genie
Genie
kr 41,25

TRYCKTA SPELKORT

Har du någonsin tänkt på hur coolt det skulle vara att se folk som leker med spelkort med ditt namn eller företagslogotyp väl synlig på baksidan? På Ecvia gör vi det nu möjligt för dig att designa din helt egen uppsättning spelkort, och du kan få dem med det tryck du vill ha. Vi gör precis de spelkort du vill ha, så att du kan varumärket ditt företag på bästa möjliga sätt.

Spelkort är en klassiker som aldrig riktigt kommer att gå ur stil. Många tar alltid med sig spelkort när de åker på semester eller reser ut i världen och därmed ger det stort värde att ha sitt företagsnamn eller logotyp på en uppsättning spelkort. Spelkort med ditt specialdesignade tryck är alltså din biljett för att få vara med i konsumentens resväska på alla typer av resor runt om i världen.

Unika spelkort

Du har möjlighet att få din helt unika design av spelkort producerad. Du kan bland annat få ditt företagsnamn, företagslogotyp eller en slogan för ditt företag tryckt på korten. I verkligheten är det bara fantasin som sätter gränser. Oavsett om du älskar att vara kräsen med detaljerna, eller om du bara vill ha ett robust uttryck för din design, kan vi leverera precis det du vill ha spelkort med logotyp. Vi kan antingen göra ett set med samma
bakgrundstryck eller variera trycket från kort till kort. Du har därmed oändliga möjligheter att designa helt unika kort som märker ditt företag på sitt alldeles egna sätt.

Kontakta oss idag så kan vi få en pratstund om dina tankar kring spelkorten. Vi återkommer snabbt med ett erbjudande på din design utifrån samtalet och sedan hittar vi tillsammans den helt perfekta designen för ditt företag.

spillekort med logo

BILLIGA ANPASSAD DESIGNADE SPELKORT

Oavsett om du vill ha ett namn, slogan, logotyp eller något helt annat på ditt unika kortspel så kan vi leverera det till ett bra pris. Vi har både produktionsanläggningar i Danmark, i Europa och i Fjärran Östern, vilket gör att vi både kan producera i mycket hög kvalitet och till mycket förmånliga priser, där endast ett fåtal kan delta. Vår affärsmodell gör det möjligt att kombinera bra kvalitet och billiga priser, vilket är ovanligt på marknaden.

Priset per uppsättning kort beror naturligtvis på hur många uppsättningar tryckta spelkort du vill ha. Då vi har en del fasta kostnader för tillverkningen av varje design är priset pr ställ in spelkort billigare, ju mer du köper. Därför kan du med fördel beställa en stor mängd däck, då du då får ett billigare pris per set. Vi är redo att hjälpa dig att nå dina mål med dina reklamartiklar.