Solglasögon

Salema Green
kr 12,75
solbriller-june
June
kr 57,00
solbriller-dayton
Dayton
kr 21,00
solbriller-coral
Coral
kr 18,00
solbriller-bay
Bay
kr 13,50
solbriller-Aurora
Aurora
kr 13,50
solbriller-august
August
kr 9,00

Solglasögon med logotyp

Alla bär solglasögon – och de flesta har till och med fler än ett par hemma. Vi använder dem året runt. Speciellt på sommaren, när solen skiner och bländar oss när vi cyklar och kör bil, men faktiskt även på vintern, då solen kan vara extremt stark. Och självklart använder vi dem även på utlandsresor på vintern, när vi är sugna på värme.

Nu när solglasögon är en produkt som alla använder och till och med över hela världen är det en bra idé att göra din egen version med din logotyp på. Det är ett utmärkt säljfrämjande och ett bra sätt att visa din existens för omvärlden. Solglasögon med tryck finns i flera varianter och trycket kan placeras så diskret som du vill.

Solglasögon i många färger

Vi tillverkar solglasögon i flera olika färger. Du kan med fördel välja just den färg som du tycker bäst representerar ditt företag. Väljer du en mer iögonfallande färg råder det ingen tvekan om att dina tryckta solglasögon
kommer att märkas. Om du väljer en neutral färg kanske fler vill använda dem. När det gäller det senare kan du fundera på om din logga istället ska placeras på ett mer synligt ställe då det är en liten extra och snygg detalj på solglasögonen.

Du väljer helt själv vad du vill ha tryckt på solglasögonen. Du kan nöja dig med din logotyp eller så kan du trycka logotypen på den ena ramen och en slogan, hemsida eller annan info på den andra ramen. Du kan också skapa ett mönster med din logotyp. Det är helt upp till dig.

solbriller med tryk

Företagspresenter med solglasögon

Vi är självklart redo att guida och hjälpa dig, så att du kan få precis den lösning du önskar. Vi har alla möjligheter för specialbeställningar, och vi älskar att uppfylla dina önskemål för detta. Om du arbetar inom en specifik budgetram, låt oss veta – så guidar vi dig i vad som är möjligt.

Kom ihåg att ju mer du beställer av en produkt, desto lägre pris per produkt. Detta eftersom vi kan fördela våra fasta kostnader på flera produkter och på så sätt säkerställa dig lägsta möjliga pris.

Använd tryckta solglasögon som en briljant företagspresent till dina anställda, som en del av en goodiebag på en mässa, eller helt enkelt som en give-away när kunder eller affärspartners lägger en beställning.