Reklamknappar

57 mm badge
57 mm knapp
kr 2,67
38 mm badges
38 mm knapp
kr 2,16
57 mm badge
32 mm knapp
kr 2,07
badges med tryk
25 mm knapp
kr 1,95

Reklamknappar med tryck

Har du hållit en tävling och behöver nu hitta några vinnare, hålla en säljfrämjande aktivitet eller glädja kunder och anställda? Sedan har vi reklamknappar med tryck som sätter färg. Vi är kapabla att leverera flera typer av emblem, där du självklart kan få det du vill trycka. Vi kan trycka på flera typer av material, i alla möjliga former och färger och med logotyper, namn, foton eller tryck. Det finns därför en god chans att de passar ditt syfte perfekt.

Reklamknappar med din logotyp eller text

Alla våra knappar tillverkas på beställning. Du väljer därför helt enkelt form
och färg, material och stängningsmekanism, varefter vi kommer med en presentation om hur de kan se ut. Vi går till tryck först när du är nöjd med designen. Få unika reklamknappar och kampanjknappar som skapar synlighet ute och inne, levererade inom bara några dagar.

Kontakta oss idag och begär ett utkast till design – det är givetvis helt oförpliktande. Vi hjälper gärna till med råd och vägledning så att dina nya emblem matchar din grafiska identitet, värderingar och syfte.

Reklamknappar – levereras från dag till dag

Om du behöver reklamknappar, kampanjknappar, emblem eller medaljonger på ett specifikt datum inom en snar framtid, kan vi vanligtvis sätta upp en brådskande produktion så att vi kan hinna till din deadline. Det kan till exempel vara i samband med marknadsföringskampanjer, mässor, sportevenemang eller som give-aways där man vill ha synlighet eller priser. Leveranstiden beror på beställningens komplexitet och hur snabbt du kan godkänna en rättelse. Vi har alltid möjlighet att skicka express, så att leveransen inte tar längre tid än nödvändigt.

Om ett lågt pris är en viktigare parameter för dig än snabb leverans, då har vi möjlighet att producera billiga reklamknappar i Fjärran Östern. Detta naturligtvis utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi har noga valt ut alla våra affärspartners och står därför för kvaliteten – även om priset är marknadens lägsta. Kontakta din kundansvarig för att fråga om möjligheterna att organisera din produktion så att den blir så billig som möjligt.

Vill du ha ett ännu billigare pris för dina nya emblem kan du överväga att köpa ett större parti. Vi levererar alla våra produkter individuellt förpackade i små plastpåsar och du kan därför i lugn och ro förvara de som du inte fick använda den här gången. Så länge de förvaras på ett torrt ställe är de så gott som nya – även om ett år.