Reklamgåvor

Upsilon
kr 6,75
Omega
kr 14,25
Sigma
kr 5,36
Rho
kr 5,10
Alpha Green
kr 4,80
Kappa Green
kr 4,73
MALAGA
kr 16,50
COLOR STACK
kr 2,03
Alpha
kr 3,26
CALI 150 x 75
kr 58,50
Sevilla
kr 29,93
tshirt-Mens-Toriox
Mens Toriox
kr 13,95
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr 9,30
drikkedunk-koebenhavn
Köbenhamn
kr 39,00
drikkedunk-esbjerg
Esbjerg
kr 39,00
Kasket-santarem
Santarem
kr 28,95
solbriller-dayton
Dayton
kr 21,00
paraply-Casper
Casper
kr 132,00
paraply-Nicolai
Nicolai
kr 42,00
kaffekop-Medellin
Medellin
kr 23,93

Företag använder tryckta reklamgåvor för att marknadsföra sin verksamhet och därigenom nå fler kunder. Det finns hundratals olika typer av reklamgåvor som du som företag kan välja att använda.

Olika reklamgåvor passar olika målgrupper och beroende på vem du vill kontakta har vi på Ecvia ett brett utbud av reklamgåvor där du kan få din logotyp tryckt och skapa synlighet till konkurrenskraftiga priser.

På den här sidan har vi samlat de mest spridda och föredragna reklamgåvorna. Du kommer att se bland annat kaffemuggar, nyckelbands, pennor, anteckningsböcker och mycket mer.

På Ecvia hjälper vi dig gärna att hitta den/de kampanjpresent(er) som bäst passar ditt varumärke och dina behov. Vi hjälper ditt företag att få högkvalitativa reklamartiklar.

Reklamgåvor med tryck eller logotyp

Reklamgåvor med tryck och/eller logotyp kan användas vid olika evenemang och för olika ändamål. Du kan till exempel få läckra varor som du kan använda på mässor för att marknadsföra ditt företag, eller reklampresenter med tryck som du kan dela ut till din målgrupp vid andra typer av evenemang.

Företagspresenter med logotyp passar även i en goodiebag för att säkerställa nöjda kunder, anställda och affärspartners.

Alla produkter är idealiska som marknadsföring. Vi kan trycka dem med logotyp och budskap, så att det stödjer ditt varumärke. Således känner folk igen ditt varumärke och det är mer sannolikt att du skaffar nya kunder.

Stort utbud av olika reklamgåvor

Hos Ecvia hittar du presentartiklar i flera kategorier. Vi har de klassiska reklamartiklarna som nyckelringar, tygpåsar, pennor, paraplyer och profilkläder, men vi kan också leverera mer exklusiva företagspresenter och merchandise.

Vill du ha produkter som skapar synlighet ska du navigera i vårt klassiska sortiment. En kaffekopp är till exempel ett föremål som används kontinuerligt i det dagliga livet, till skillnad från vissa andra reklamartiklar. Detta innebär att ditt varumärke kan nå fler människor med mer synlighet.

Du kan också välja något så användbart som drinkflaskor, powerbanks, pennor eller väskor, som förutom att vara användbara saker, alla har hög synlighet och kan köpas till ett konkurrenskraftigt pris.

För företag är det fördelaktigt att använda olika kanaler för att marknadsföra sitt varumärke och på så sätt nå nya nöjda kunder och uppdragsgivare.

Kampanjgåvor kan hjälpa dig att nå potentiella kunder, bidra till att skaffa nya kunder och öka din verksamhets synlighet. Med hjälp av tryckta reklampresenter kan företag snabbt öka varumärkeskännedomen och antalet konsumenter, kunder och kunder.

TÄNK PÅ DETTA INNAN DU BESTÄLLER reklamgåvor

Innan du beställer dina tryckta reklampresenter är det en bra idé att ha funderat lite på vad du vill använda dem till, samt vilket innehåll som passar ditt varumärke bäst. Att skapa en strategi genom att beställa flera olika tryckta reklamartiklar istället för att beställa en enda kan öka effektiviteten hos reklamartiklarna, men du riskerar också att bli spridda.

Överväg därför att börja med en eller två annonsartiklar, där du kontinuerligt kan utöka företagets produktportfölj. Detta kan säkerställa att du fattar rätt beslut och ger en bra upplevelse – både för dig, anställda och slutanvändaren.

Vi rekommenderar även att du väljer att använda samma design vad gäller färg, typsnitt, logotyp, på alla dina reklamartiklar, så att det blir någon form av samstämmighet mellan dina produkter. Detta gör ditt varumärke och din logotyp lättare att komma ihåg och mer igenkännbar när en kund eller potentiell kund ser det någon annanstans.

Vill du ha hjälp med att hitta den perfekta kampanjpresenten till ditt företag? Då är du välkommen att kontakta oss för att få veta mer om vår all inclusive-lösning, där vi hjälper ditt företag med att beställa reklamartiklar med logotyp.

HÅLLBARA OCH MILJÖVÄNLIGA KAMPANJGÅVOR

Om hållbarhet är en viktig faktor för dig och ditt varumärke så har vi även ett urval av hållbara och miljövänliga alternativ som du självklart kan få med eller utan tryck. Hitta bland annat tillbehör till bilen, datorn, reseprodukter och mycket mer som alla fungerar som reklam och kan stödja din gröna profil.

I vår Go Green-kollektion kan du hitta ett större utbud av hållbara reklampresenter, alla producerade i Europa. Produkterna är tillverkade under goda arbetsförhållanden och av miljövänliga och ofta återvunna material.

På Ecvia har vi ett brett utbud av all-inclusive-lösningar för din nästa reklamegåve. Vi är den föredragna leverantören till flera danska företag och har flera års erfarenhet. Kontakta oss gärna redan idag om vi vill prata om din produkt, ett event, julklappar till anställda eller liknande.