Reflexväst

SV 3
kr 24,00
sikkerhedsvest SV 2
SV 2
kr 44,25
sikkerhedsvest SV 1
SV 1
kr 33,75

Reflexväst och reflexer med logotyp

Reflexväst och reflexer med logotyp är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Dels är det några produkter som allt fler använder i trafiken, på byggarbetsplatser och i andra sammanhang, dels finns det ett stort signalvärde i den här typen av produkter.

Beställ reflexväst eller reflexer i bra kvalitet med logotyp eller företagsnamn på, och få både bra reklam och massor av goodwill på samma gång.

Reflexvästar och reflexer är mycket efterfrågade

sikkerhedsveste med tryk

”Safety first”, lyder ett talesätt, och det kan vara en stor fördel för ditt företag att det är förknippat med säkra förhållanden. Det signalerar att du tar ansvar och prioriterar kunders och affärspartners välmående. Det är bra och positiva värden som är värdefulla för ditt företag att förknippas med.

Reflexvästar och reflexer är produkter som kan användas av både privata och professionella personer. Detta kommer att göra ditt företag mycket synligt i det offentliga rummet. Det finns alltså en perfekt win-win vinst genom att använda dessa produkter som give-aways. Just dessa produkter är också väldigt praktiska.

Det rekommenderas att du väljer reflexvästar med tryck i hög kvalitet så att de kan användas kontinuerligt under en längre period. Produktens syfte, design och kvalitet går hand i hand med uppfattningen om ditt företag.

Reflexvästar och reflexer med ditt företagsnamn på

När ditt företagsnamn och/eller logotyp ska pryda en reflexväst och/eller en reflex är det också trevligt att du själv kan påverka utseendet.

Vi går i dialog om utformningen av slutprodukten, utformningen och placeringen av trycket och alla andra detaljer. Därför har du ett stort inflytande över hur dina reflexvästar och reflexer kommer att se ut.

När du beställer en produkt från oss får du precis det alternativet. Kontakta oss gärna för ett icke bindande erbjudande och ett designutkast så att du kan se hur reflexvästar ser ut innan vi går i produktion.