Powerbanks

Renewal Battery
kr 96,00
Renow Green
kr 99,00
powerbank-smith
Smith
kr 67,50
powerbank-ellis
Ellis
kr 147,00

Powerbanks med logotyp

De flesta företag använder tryckta reklamartiklar som en integrerad del av sin marknadsföring. Det är ett bra sätt att nå kunder. Om det görs rätt får potentiella kunder både en användbar produkt som de kan ha nytta av och dra nytta av i många år framöver, och som samtidigt har en avsmittande effekt på varumärkesförståelsen och företagets identitet. Hos Ecvia kan du köpa powerbanks med logotyp på, vilket kommer både kunderna och ditt företag till godo. Powerbanks med tryck kan vara ett idealiskt sätt att skapa igenkänning och förbli top of mind hos konsumenten.

Powerbanks för kunder

När ditt företag är ute på mässor eller konferenser kan det vara en stor fördel att ha med sig reklamartiklar. Du kan distribuera dem till potentiella kunder, som kommer att göras medvetna om ditt företag.

Det kan vara en bra idé att tänka på användbarheten när du väljer reklamartiklar. Ju mer potentiella kunder använder dina reklamartiklar med logotyp, desto fler gånger kommer de att bli påminda om ditt företag.

powerbanks med tryk

Det kan därför vara fördelaktigt att köpa powerbanks med företagets logotyp på. I dagens Danmark går nästan alla runt med mobilen i fickan. Mobiltelefonen används i många olika sammanhang och det är därför viktigt att strömmen alltid är på.

Många människor kommer att finna en powerbank användbar i vardagen och kommer därför ofta att ha den med sig. Det gör att kunderna ofta upptäcker logotypen och på så sätt blir de påminda om ditt företag. Se även vårt stora utbud av mobiltillbehör.

Fint färgtryck på powerbanken

På Ecvia erbjuder vi fullfärgstryck när logotypen ska tryckas på powerbanken. Du bestämmer själv om du vill trycka logotyp, adress eller telefonnummer på powerbanken. Det kan vara en stor fördel att ha telefonnumret utskrivet på dina powerbanks, då det gör att dina potentiella kunder inte behöver lägga onödig tid på att söka efter dina kontaktuppgifter. Du gör det därmed enkelt och tydligt för kunderna att kontakta ditt företag och inte en konkurrent av detta slag. Det är ett bra sätt att marknadsföra företaget.

Tillsammans kan vi hitta precis rätt storlek för tryck av logotyp eller telefonnummer. Du väljer självklart vilka färger logotypen ska tryckas i. Vi hittar ett bra pris för ditt företag och kompromissar samtidigt inte med kvaliteten. Vi samarbetar med de bästa inom området för att dina powerbanks med tryck ska kunna levereras i hög kvalitet och till ett lågt pris.