Pikétröjor

poloshirt Womens Eirmon
Womens Eirmon
kr 127,50
Womens performance polo
Womens Nozti
kr 136,50
poloshirt Womens Voati
Womens Voati
kr 58,50
polo Womens Oxour
Womens Oxour
kr 58,50
Poloshirt Mens Tigmon
Mens Tigmon
kr 58,50
Poloshirt-Mens-Noniry
Mens Noniry
kr 58,50
Poloshirt-Mens-Povami
Mens Povami
kr 63,00
Poloshirt-Mens-Gariox
Mens Gariox
kr 63,00

Designa din egen pikétröja med tryck

Pikétröjor är fast inventarier på många företag. De är den perfekta företagsuniformen när du ska lämna huset med dina kollegor, eftersom de är både snygga och bekväma. Faktum är att det finns många alternativ för pikétröjan när det kommer till tryck. Här kan du läsa mer om hur du får en pikétröja med din logga.

Många olika färgalternativ

Hos Ecvia kan du välja mellan flera olika modeller av pikétröjor för både män och kvinnor. Passformen är viktig för hur bra en pikétröja ser ut när du bär den.

poloshirts med trykFörutom olika modeller har vi även ett stort urval av färger. Det är många som går för de klassiska färgerna som vitt, grått och svart. Då är de säkra på att deras logga är tydlig. Du kan också välja att gå med en mer unik färg så att du sticker ut mer på olika event. Du kan med fördel använda färgen på själva pikétröjan för att förstärka färgerna i din logga.

Polosna som du kan välja mellan är alla gjorda av kvalitetsmaterial, så de håller sig snygga länge och är sköna att ha på sig.

Stick ut med tryckta pikétröjor

När du är på mässa eller på andra evenemang är det viktigt att du är synlig. Detta är särskilt viktigt om du är på samma plats som många konkurrerande företag. Du kan använda pikétröjor med logotyp för att göra dig ännu mer synlig, eftersom du annonserar dig själv genom att gå runt på mässan. Du kommer också att marknadsföra ditt företag när du bär dina pikétröjor offentligt.

Få exakt den design du vill ha

Vi är engagerade i att säkerställa att den färdiga produkten är precis som du vill att den ska vara. Förutom att du får möjlighet att välja färg och form på pikétröjan har du fria händer när det kommer till trycket. Vi kan trycka i de allra flesta färgnyanser vilket gör det möjligt att få precis det tryck du vill ha.

Det är inte bara designen som är viktig på profilkläderna utan även själva utförandet. Det är inte alltid lätt att göra textiltryck, men hos oss är du alltid säker på att få ett vackert resultat som håller länge. Om du vill göra dina egna tryckta pikétröjor, skriv till oss och berätta om din idé så återkommer vi till dig så snart som möjligt med olika förslag.