Pennor

På Ecvia har vi en mängd olika pennor med logotyper. Vi har både de billiga pennorna, som fungerar som give aways på mässor mm. samt miljövänliga pennor som du kan rita en grön profil med. Behöver du en exklusiv penna för kundpresenter kan vi självklart även hjälpa till med dessa.
EVE WHITE
kr 5,50
LIO
kr 4,50
LIO WHITE
kr 4,50
ROLO PLANT
kr 4,00
SLIM
kr 4,50
SLIM-COLOR
kr 4,50
TESS
kr 9,00
TESS-LUX
kr 9,00
TIKO
kr 9,00
TORO LUX
kr 6,50
VING
kr 9,00
XELO
kr 4,50
XELO WHITE
kr 4,50
COSKO SOFT
kr 5,00
Upsilon
kr 6,75
Omega
kr 14,25
Sigma
kr 5,36
Rho
kr 5,10
Alpha Green
kr 4,80
Kappa Green
kr 4,73
Zeta Green
kr 2,40
Epsilon Green
kr 4,20
Delta
kr 10,73
Gamma
kr 5,93
Beta
kr 2,93
Alpha
kr 3,26
kuglepen-Hamilton
Hamilton
kr 4,80
kuglepen-Duplex-Touch
Duplex Touch
kr 4,88
kuglepen-Extra-Frost
Extra Frost
kr 3,90
kuglepen-Extra
Extra
kr 3,60
kuglepen-Ultra-frost
Ultra Frost
kr 4,35
kuglepen-winston
Winston
kr 4,35
kuglepen-Diplomat-color
Diplomat Color
kr 3,90
kuglepen-Diplomat
Diplomat
kr 3,90
kuglepen-Consul
Consul
kr 3,30
kuglepen-general
General
kr 4,13
kuglepen-Ultra-Recycle
Ultra Recycle
kr 5,33
kuglepen-extra-recycle
Extra Recycle
kr 4,43

Kulspetspenna med logotyp

Även om majoriteten av allt skrivande nu görs på en dator, behöver de flesta fortfarande en penna. Vare sig det är för att anteckna, skriva inköpslistor eller skriva underskrifter på papper. En penna är därför alltid bra att ha till hands.

Kulspetspenna med logotyp ger reklamvärde på många kontor och i små hem runt om i landet. En skrivbar penna (även känd som en reklampenna) är därför ett idealiskt verktyg att marknadsföra verksamheten med. Det är ett föremål som är funktionellt och som folk gillar att använda. Ditt företag kommer därför att förbli top of mind för användaren.

På Ecvia har vi en mängd olika pennor med logotyper. Vi har både de billiga pennorna, som fungerar som give aways på mässor mm. samt miljövänliga pennor som du kan rita en grön profil med. Behöver du en exklusiv penna för kundpresenter kan vi självklart även hjälpa till med dessa.

Gemensamt för alla våra pennor är att du kan få dem med tryck. Vi kan trycka din företagslogga i fyrfärg, men du har även möjlighet att gravera, så att resultatet blir lite mer minimalistiskt eller exklusivt.

Reklampennor till olika priser

Hos Ecvia lagerför vi alltid flera typer av kulspetspenna med logotyper i olika prisklasser. Du har alltså många alternativ för att hitta just den penna som du föredrar för ditt företag. Välj fritt bland de många billiga pennorna i ett brett sortiment och till ett konkurrenskraftigt pris.

Om det är julklappen till kunderna du letar efter så har vi exklusiva modeller som du kan få din logotyp eller önskat tryck ingraverat på. Dessa kan även levereras i presentförpackning med eget tryck på.

Om de däremot är give-aways för användning på till exempel mässor kan en billig penna också göra susen. Om du vill ha svart, rött, grönt eller blått bläck är sekundärt. Vi har alltid en kulspetspenna med tryck som matchar dina behov. Med våra pennor med logotyp är du alltid säker på att göra ett bra första intryck.

Kontakta oss idag och låt oss göra ett designutkast av dina nya pennor. Vi lovar att de inreder kontoret, håller länge och skriver perfekt. Vill du ha en paketlösning, kombinera ev dina läckra pennor med våra nyckelringar med logotyp.

Miljövänliga pennor med logotyp

Vill du ha ett miljövänligt alternativ till den klassiska kulspetspennan med logga så kan vi givetvis även hjälpa till med detta. Vi har pennor i FSC-certifierat trä, bambu, återvunnen plast och en lång rad andra varianter som är så kallade ”low impact”.

Alla våra pennor med logotyp är tillverkade i Europa. Detta minskar vanligtvis även CO2-utsläppen under transport, när pennorna inte först måste flygas in från Kina. Det finns typiskt sett billigare plastpennor att ta med hem från Asien, men kvaliteten är ofta sämre och miljöpåverkan högre.

Billiga pennor med reklamtryck

Varken pennor eller reklamtryck behöver vara dyra. Vi har flera olika modeller i lager och även om priset naturligtvis beror på vilken modell du väljer så finns det flera alternativ för oss att sänka priset. Vi organiserar därför alltid en produktion som ligger inom dina budgetgränser.

Vill du ha ännu billigare pennor så kan du överväga att få ett större antal producerade. Vanligtvis kommer du att upptäcka att ju fler pennor du beställer, desto billigare blir enhetspriset. Detta beror naturligtvis på att det finns ett antal fasta kostnader för en produktion som vi kan fördela på varje enskild producerad penna. Detta är t.ex. uppstartskostnader, frakt och korrekturläsning.

Vi ser naturligtvis till att alla våra (läs dina) pennor packas individuellt i små plastpåsar, så att de är så bra som nya – även om ett år – så länge de hålls torra och väl.

Oavsett om du vill ha dina pennor med logotyp i aluminium, plast, gummi, bambu eller ett helt femte material kan vi hjälpa till. Hitta din nya favoritpenna bland våra många alternativ på denna sida och låt oss tillsammans ta fram vackra kontorsmaterial i dina färger och tryck, som både ger bra reklam och pryder kontoret.