Nyckelringar

Homer Circle
kr 19,50
Homer Square
kr 18,75
Diamond
kr 18,00
Leskov
kr 22,50
Ringbolt
kr 16,50
Firmagaver til store og små virksomheder
BOURCHIER
kr 27,00
Watoh
kr 22,50
Albright
kr 16,50
Baitt
kr 6,00
Mode V 4
Mode V
kr 21,00
Mode IV 1
Mode IV
kr 26,25
Mode III 8
Mode III
kr 27,00
Mode II nøglering
Mode II
kr 26,25
Mode I nøglering SUZUKI
Mode I
kr 28,50
noeglering-class
Class
kr 16,05
noeglering-buckle
Buckle
kr 13,80
noeglering-ritz
Ritz
kr 12,15
noeglering-tradition
Tradition
kr 12,15
Courts
kr 12,75

Nyckelringar med logotyp

Nyckelringar eller nyckelhängare i din unika design är en favoritform av merchandise – och det av goda skäl. De flesta håller sina nycklar nära sig och man ser därför sin nyckelring nedtryckt flera gånger om dagen. Det är ovärderlig reklam på detta sätt att vara top of mind hos målgruppen – speciellt om nyckelringen har din logotyp, webbadress eller telefonnummer graverad/tryckt.

Särskilda önskemål för dina nyckelringar?

Hos Ecvia har du alltid flera olika modeller att välja mellan. Du kan få dina nyckelringar med ett snyggt hänge i till exempel metall, akryl eller plast, men du kan också gå en annan väg och göra funktionella nyckelringar som kan användas som fordonspolletter, ficklampor eller flasköppnare. Självklart kan du även kombinera ovanstående så att du får en nyckelring med din logotyp
ingraverad på ett hängsmycke som fungerar som fordonsstolpe.

Möjligheterna är många. Gemensamt är dock att vi kan trycka din design på över 100 olika modell- och materialkombinationer och du kan därför med rätta säga att den enda gränsen för designen av din nya annonsartikel är fantasin.

Kontakta oss därför redan idag och låt oss komma med ett erbjudande på din nya annonsartikel. Vi har olika prisklasser – både de väldigt billiga nyckelringarna och de lite mer exklusiva.

noeglering med tryk

Billiga nyckelringar med tryck

På grund av de stora mängder tryckta nyckelringar som vi producerar varje år har vi möjlighet att förhandla fram några bra affärer med våra leverantörer. Det gör att du kan få billiga nyckelringar utan att vi kompromissar med kvaliteten.

Om priset är en av de viktigaste parametrarna i ditt val av nyckelring så har vi ett antal handtag som vi kan skruva fast så att du får bästa möjliga pris. Dels har vi både produktionsanläggningar i Fjärran Östern och här hemma, dels finns det både material och tryckmetoder som vi kan anpassa efter din budget.

Det kan ofta också finnas fördelar med att köpa ett större antal. Totalpriset blir inte lägre av den anledningen utan priset per styck. minskar vanligtvis ju mer du förlorar. Alla våra nyckelringar är individuellt förpackade i små plastpåsar, och du kan därför tryggt räkna med att de också ser snygga ut nästa gång du behöver nyckelringar – så länge de ligger torrt och bra.