Kepsar

Rufal Green
kr 10,50
MALAGA
kr 16,50
Kasket-santarem
Santarem
kr 28,95
kasket-coimbra
Coimbra
kr 19,50
kasket-braga
Braga
kr 19,05
kasket-aveiro
Aveiro
kr 19,95

Kepsar med tryck

Det har gått mer än 150 år sedan basebollkepsen första gången såg dagens ljus och skyddade bärarens ögon från densamma. Med tiden har det blivit en fast del av både idrottsföreningar, modemärken och andra organisationers marknadsföring. Kepsar med tryck är användbara, praktiska och kan användas av de flesta då de finns i flera olika modeller och även många färger. Just detta gör dem till självklara reklamgåvor i marknadsföringskampanjer.

I rätt kvalitet kan användaren njuta av kepsar med logotyp i många år, vilket gör det till en reklamvara som ger mycket synlighet för pengarna.

Du kan få dina kepsar i flera olika material. Välj mellan ultralätt non-woven, polyester eller bomull. Vi har båda modellerna med kardborre, plast, gummisnöre och metalllås i nacken. Om kepsen ska användas till fysiskt krävande aktiviteter kan vi även erbjuda sportmodeller i särskilt andningsbart och svetttransporterande material.

Slutligen har vi såklart även den klassiska truckerkepsen med nylonnät på sidorna. Det finns alltså en keps för varje smak och varje märke.

Vilken är din favorit?

kasketter med tryk

Med ett brett utbud av olika kepsar att välja mellan kan det vara svårt att avgöra vilken modell som passar din stil och dina behov bäst. Vi erbjuder ett stort urval av kepsar med möjlighet till egen logotyp och tryck, så att du kan hitta den perfekta lösningen för ditt företag, idrottsförening eller personliga kläder.

En av våra populära varianter är panelkåpan. Dessa kåpor kännetecknas av sin uppdelning i paneler och är vanligtvis tillgängliga i 5- eller 6-panelsversioner. Den klassiska kepsen med 5 paneler har en enda stor panel framtill, vilket ger en slät och obruten yta som är idealisk för att trycka eller brodera din egen design. Sixpence-kepsar är ett annat snyggt alternativ som har en distinkt form och ett vintageutseende.

Snapback-kepsar är populära för sin justerbara passform och platta brätte. Dessa kepsar är försedda med en plastsnäppstängning på baksidan, vilket gör det enkelt att justera kepsen till flera olika storlekar. Om du föredrar en mer traditionell justeringsmetod erbjuder vi även kepsar med kardborreknäppning som ger en säker och bekväm passform.

För den som älskar en mer avslappnad och sportig stil är nätkepsar ett bra val. Dessa kepsar har ett ventilerande meshmaterial på baksidan, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter och sport. Mesh-kepsar är både funktionella och snygga och kan enkelt anpassas med din egen logotyp eller tryck för att skapa en snygg och unik keps.

Oavsett vilken typ av keps du väljer finns det många alternativ för att anpassa den med din egen design, logotyp och färger. Vi erbjuder både tryck och broderi, så du kan välja den metod som passar din keps och design bäst. Med vår hjälp kan du skapa en fantastisk keps som representerar ditt företag eller passion och som sticker ut från mängden.

Så vilken är din favorit? Oavsett om det är en klassisk panelkeps, en sportig meshkeps, en trendig snapback eller en vintageinspirerad sixpence, vi har allt. Gör ditt val och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta kepsen med din egen logotyp och tryck som kommer att imponera och inspirera.

Smarta kepsar – en storlek och med tryckt logotyp

När du har bestämt dig för vilken typ av keps du behöver är det bara att välja bland de många färgerna och olika utföranden. Du är också mer än välkommen att kontakta oss och lyssna på oss om du har idéer eller speciella önskemål, så hittar vi en lösning på det. Se även vårt stora utbud av solglasögon och t-shirts som du med fördel kan kombinera med logokepsar.

Har du specifika idéer eller speciella önskemål är du mer än välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta den bästa lösningen för kepsar med tryck eller broderi. Vårt erfarna team står redo att ge råd och guida dig genom hela processen, från val av typ av keps och färg till att designa din egen logotyp och placera den på kepsen, så att du får den reklam som du föredrar.

Med vår hjälp och råd kan du skapa en personlig och unik look som gör ett starkt intryck och hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna. Oavsett om du behöver kepsar för anställda, medlemmar i din idrottsklubb eller som en del av en reklamkampanj finns vi här för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen som möter dina behov och förväntningar.

Det är därför kepsar med eget tryck är en bra reklamvara

Kepsar med logotyptryck är inte bara snygga och praktiska, utan är också mångsidiga och har potential att skapa bra reklam. Dessa kepsar finns i många olika färger, olika utföranden och flera olika modeller, vilket innebär ett brett utbud och oändliga möjligheter. Detta gör också kepsar med tryckt logotyp eller broderi till ett bra val som profilkläder.

Kepsar med tryck och din egen logotyp är en av de mest mångsidiga reklamprodukterna som finns. De kan bäras av nästan alla – barn, vuxna, kvinnor och män – och de är också praktiska. Om du funderar på att använda kepsar med logotyp för din marknadsföring kommer här några tips på hur du väljer rätt keps för att skapa bästa synlighet.

Välj en design som passar ditt varumärke

Det bästa sättet att se till att dina logotyper sticker ut och ser bra ut är att välja en stil som matchar ditt varumärke. Är du ett edgy företag? Välj något mer äventyrligt som en hinkhatt eller en keps med text på. Vill du gå för en mer klassisk look? Så försök att undvika att designa din keps i olika färger och bjud istället på mössor i neutrala färger. Om ditt företag är mer lekfullt och trendigt kan du välja att designa dina smarta kepsar i olika färger.

Tänk på kvaliteten på materialet

Det är viktigt att tänka på textilmaterialet och tygkvaliteten när du väljer tryckta kepsar som reklamvara. Kepsar av bomull (eller återvunnen bomull) är vanligtvis det populäraste alternativet eftersom det ser bra ut och bär bra över tiden. Polyester är ett annat populärt tygval eftersom det är lätt och andas samtidigt som det är tillräckligt hållbart för att hålla för olika evenemang och kampanjer.

Båda typerna av kepsar kan givetvis skräddarsys med logotryck, gravering och broderi för att passa ditt företag och din egen design. Många återförsäljare erbjuder även kepsar av återvunnen polyester eller återvunnen bomull, för den som vill ha ett mer miljövänligt alternativ.

Få ett högkvalitativt broderi

En av de största fördelarna med att använda de tryckta kepsarna som reklamartiklar är att de ger gott om plats för broderier av hög kvalitet som hjälper till att marknadsföra ditt varumärke och företagslogotyp. Se till att du designar din egen logotyp tydlig, skarp och iögonfallande så att folk kommer att vilja bära kepsarna med stolthet.

Färgval är här en viktig faktor och välj gärna en färgkombination som du har använt i din befintliga marknadsföring tidigare. Broderier kan också användas för att visa slogans eller annan text relaterad till ditt företag om du vill lägga till lite extra känsla till din design.

Låt oss hjälpa dig vidare

När du har hittat din favorit bland våra olika kepsar är det dags att ta nästa steg. Vårt skickliga team av designers och tryckexperter är här för att hjälpa dig att skapa en vacker och läcker design av din keps som kommer att imponera och dra till sig uppmärksamhet.

Marknadsföring är en viktig del av alla företags framgångar och vi är här för att hjälpa dig att få den bästa exponeringen för ditt varumärke. Från designprocessen till beställning och leverans av dina produkter kommer vi att vara med dig hela vägen för att säkerställa att din vision blir verklighet.

När du är redo att beställa kan du välja mellan olika metoder för att få din logotyp på produkterna. Vi erbjuder både tryck och broderi, så att du kan välja den lösning som bäst passar din design och de utvalda produkterna. Oavsett om du vill trycka ditt tryck på kepsar eller vill ha dina kepsar med ett snyggt broderi så kan vi se till att din företagslogga alltid är synlig och i bra kvalitet.

Kontakta oss idag och låt vårt team guida dig genom processen. Vi är redo att göra ett icke-bindande designutkast åt dig.