Julklappar till anställda

Slider
kr 91,50
Constellation
kr 48,00
Odin
kr 115,50
Renewal Battery
kr 96,00
Versailles
kr 133,50
Thomas
kr 46,50
Ragnar Green
kr 58,50
Nörre II Green
kr 99,00
NÖRRE GREEN
kr 94,50

Julen är en speciell tid på året när vi samlas med våra nära och kära och delar glädjen över denna högtid. Det är också en tid då det är vettigt att visa uppskattning och ge företagsgåvor tillsammans med en personlig hälsning till alla anställda. Detta resulterar i glada medarbetare och bra medarbetare.

Julen är kanske den bästa tiden att visa din uppskattning för dina anställda. De är ryggraden i alla företag, och vilket bättre sätt att visa din tacksamhet än med en omtänksam företagsjulpresent till dina anställda?

Julklappar till alla anställda

På Ecvia har vi skapat en kategori med våra bästa förslag på julklappar till anställda. Varje enskild presentidé är noga utvald så att du som arbetsgivare kan ge dina anställda en företagsjulklapp som kommer att förvaras och uppskattas i många år framöver.

Vi har allt från choklad, lakrits och vin till läckra produkter med företagsloggor i alla prisgrupper. Det finns därför stora möjligheter att hitta en lösning som passar din budget och dina önskemål inom våra många alternativ.

Vill du ha en present med sprit med egen etikett, ta en titt på våra produkter från Bornholm Spirits.

Julklappar från dekorativa prydnadssaker till personligt bruk

I vårt utbud av bra julklappar hittar du bland annat praktiska produkter som hörlurar, bluetooth-högtalare och trådlösa laddare som gör vardagen lite enklare. Du kan se det stora utbudet i vår presentbutik, men nedan har vi valt att fokusera på några av de senaste årens bästa företagsjulklappar.

Medan hörlurar och trådlösa laddare är praktiska att ha till hands, är en bluetooth-högtalare en elegant present som hela hushållet kan njuta av. Den kan inte bara användas hemma, utan den kan också användas utomhus eller ta med på semester tack vare sin bärbara design. Det här är ett självklart val till årets julklapp till dina anställda.

Föredrar du att ge fler prydnadssaker som företagsjulklappar så har vi även ett urval av figurer, brukskonst och porslin i klassisk dansk design som kan pryda vilket hem som helst. Heminredningspresenter gör ett gott intryck och skandinavisk design är ett populärt val bland många idag.

Det är gåvor som de flesta kan njuta av, oavsett kön och ålder.

Julklappar ger glada medarbetare

Att ge julklappar till dina anställda är alltid ett bra sätt att visa uppskattning för deras hårda arbete under året. Tänk på att företagspresenter inte behöver vara dyra; även en prisvärd present kan hjälpa till att visa hur mycket du bryr dig om dina anställda. Det är trots allt tanken som räknas.

På Ecvia har vi därför prioriterat att få med julklappar i vårt sortiment från olika prisgrupper, så att alla kan ge en julklapp till sina anställda. Se det stora utbudet i vår presentbutik på nätet där du hittar alla kampanjpresenter inom olika prisgrupper. Behöver du hjälp har vi ett engagerat team som står redo att hjälpa dig att hitta företagsjulklappen.

Skatteregler för företagsjulklappar

Det finns några särskilda skatteregler som gäller om du vill ge gåvor till dina anställda och undvika att de ska behöva betala skatt på värdet.

När ett företag ger gåvor till sina anställda ska den anställde betala skatt om värdet av de valda gåvorna överstiger DKK 1 300. Många företag väljer därför att hålla sig inom denna gräns, så att företagsjulgåvan blir skattefri.

År 2022 kunde varje anställd få maximalt 1 200 DKK i gåvor per år. Till glädje för dina anställda justeras denna siffra upp med 9 % innan mottagaren beskattas.

Ovanstående gäller gåvor av alla slag och är SKATs regler på området per arbetsgivare. Det är därför av mindre betydelse om det är företagsjulklappar, presentkort, kontanter eller en upplevelse.

Unik presentbutik och en mängd alternativ

På Ecvia har vi flera presenter för alla smaker. Våra gåvor är mångsidiga och kommer att passa alla, oavsett kön och ålder. Vi har en unik presentbutik där alla företag kan hitta företagsjulklappar som passar personalen.

Oavsett vilken typ av företag du är eller hur många anställda du har så är julen en bra tid att visa dina anställda hur mycket du uppskattar deras hårda arbete och engagemang med en omtänksam julklapp till dina anställda.

Kvalitetsjulklappar till dina anställda

Om du är osäker på vilken present du ska välja, eller om du behöver inspiration för att göra rätt val, hjälper vårt team dig gärna att göra valet. Vi har alltid ett erbjudande på flera presenter som du kan välja mellan, så att dina medarbetare har ett spännande utbud att välja mellan.

Ring oss på 7171 2071 eller skicka ett mail till hej@ecvia.se, så hittar vi tillsammans den bästa julklappen till dina anställda.