Handdukar

BERNAL GREEN
kr 18,00
CALI 150 x 75
kr 58,50
haandklaede-øbro-100x180
Öbro 100 x 180
kr 114,00
haandklaede-øbro-100x180
Öbro 70 x 140
kr 64,50
haandklaede-øbro-100x180
Öbro 50 x 100
kr 37,50
haandklaede-øbro-100x180
Öbro 30 x 50
kr 19,50
haandklaede-sparky
Sparky 80 x 140
kr 78,75
haandklaede-frisky
Frisky 40 x 80
kr 33,75

Handdukar med tryck

Alla använder handdukar – och det också dagligen. Därför är det också en riktigt bra idé att använda handdukar som företagspresenter, kundpresenter och presenter till affärspartners när du ska tänka in diskret marknadsföring i din strategi.

Vi producerar och levererar många olika tryckta handdukar, så att du kan anpassa ditt val efter budget och behov. Handdukar används trots allt både hemma, för sport och träning, på stranden på sommaren och i spaet. Du får därmed ovärderlig marknadsföring när dina tryckta handdukar används bland nya och potentiella kunder.

Billiga handdukar

Vi är några av de billigaste på marknaden och vi gör det utan att på något sätt kompromissa med kvaliteten på de produkter vi levererar. Detta beror framför allt på våra optimerade produktionsanläggningar i både Europa och Fjärran Östern, som ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar som passar ditt företags behov.

En handduk har en relativt stor yta, och det finns därför riktigt goda möjligheter att trycka mycket information på den här typen av reklamartiklar. Du kan åtminstone överväga att trycka din logotyp relativt stor så att den syns tydligt. Du kan också lägga till ytterligare information som URL och kontaktinformation.

Vi har flera olika material att välja mellan. Du kan välja den billiga modellen eller den modell där du är mer noggrann med tjockleken, mjukheten och de individuella detaljerna.

Handdukar i många färger

haandklaeder med tryk

När du beställer tryckta handdukar från Ecvia kan du välja bland regnbågens alla färger. Även här kan man med fördel gå efter den eventuella färg som finns i företagets DNA. Det kan till exempel vara en logotypfärg, men det kan också vara så att du helt enkelt har en färg som kunderna specifikt förknippar med dig.

Det kan vara en stor fördel att välja något som skapar igenkänning bland både befintliga och nya kunder, då de därigenom hela tiden blir påminda om dig när de antingen själva använder handdukarna eller ser andra använda dem.

Vår kvalitet är mycket hög, men vårt pris är lågt. Detta har gett oss många nöjda kunder över tid. Det och sedan det faktum att vi gärna guidar och guidar dig i processen, så att du får handdukar som sitter precis i skåpet och är precis vad du ville ha.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med din specifika uppgift eller om du har några frågor. Vi är redo att hjälpa till.