Godis och choklad

Nøddemix
Nötmix
kr 18,00
Salte fisk
Salta fisk
kr 4,50
M & Ms
M & Ms
kr 18,00
kuvertchokolade med logo
Fyrkantschoklad
kr 307,50
chokokugler logo
Choklad kulor
kr 315,00
clickmix med logo
Click Mix
kr 14,25
chilinuts nødder
Chili nötter
kr 11,25
Chips med logo
Chips
kr 13,50
Celebrations chokolade
Celebrations
kr 330,00
Mentos (1 stk)
kr 0,47
Bolcher i påse
kr 9,38
Slik på dåse
Bolcher i burk
kr 28,29
slik-med-logo-bolcher-1-stk
Bolcher styckvis
kr 2,51

Godis med logotyp

Det är få människor som inte gillar godis, och det är få sociala sammankomster där godis inte är inblandat. Av den anledningen kan det vara ett lysande och väldigt diskret sätt att marknadsföra ditt företag, både till befintliga och nya potentiella kunder. Godis med logotyp eller choklad med tryck på förpackningen är alltid en vinnare.

När du trycker din logotyp på godis blir det ett väldigt elegant och snyggt sätt att göra en säljfrämjande, utan att det blir för mycket. Om du letar efter ett bra sätt att skämma bort kunder, anställda och affärspartners är tryckta godis därför en riktigt bra idé.

Färgglatt godis med tryck

Vi kan leverera godis med tryck på precis vad du vill ha. Kanske är det din logotyp på båda sidor? Kanske är det en logotyp på ena sidan och ett namn på den andra? Kanske har du en kort slogan som skulle kunna passa in?

Det enda du behöver slik med logotänka på är att klubban inte har någon stor yta. Mängden text som kan placeras är därför begränsad. En lång slogan kommer att vara väldigt liten så att folk inte kan se den ordentligt. Fokusera på det som fungerar och håll det exakt och kort.

Vi står redo vid telefonerna för att ge dig råd om vad som ser bäst ut. Vi guidar dig i vad som är vettigt för ditt företag och vad du bör tänka på. Vi lägger stor vikt vid att ge en bra service, och ger dig gärna råd på vägen, så att du får den bästa lösningen för dina behov.

Företagsmask med logotyp

Det finns nästan obegränsade möjligheter att använda godis med logotyp. Du kan ha den som en fast komponent vid möten med kunder och affärspartners, precis som du kan ha den liggandes i skålar på mässor och event. Du kan även lägga den i goodiebags för stängda event, precis som du kan skicka den med paket när kunder har lagt beställningar. Tryckt godis är en perfekt give-away.

Det är en riktigt trevlig extragrej att ge både nya och trogna kunder och affärspartners lite extra gott på vägen. Alla kommer att uppskatta det.

Vi kan leverera billiga godis med logga åt dig. På Ecvia kan vi garantera att våra priser är några av de bästa på marknaden. Vi levererar både snabbt och till låga priser – utan att kompromissa med kvaliteten på det packade.