♡ Go Green – det hållbara alternativet

Homer Circle
kr 19,50
Homer Square
kr 18,75
Queta Green
kr 48,00
Girona Green
kr 29,25
Camden Green
kr 51,00
Merida Green
kr 29,25
Thomas
kr 46,50
Rufal Green
kr 10,50
Salema Green
kr 12,75
Ragnar Green
kr 58,50
Nörre II Green
kr 99,00
Maracay Green
kr 21,75
Caracas Green
kr 9,00
Gatwick Green
kr 8,55
Heathrow Green
kr 6,30
Zeta Green
kr 2,40
Epsilon Green
kr 4,20
BERNAL GREEN
kr 18,00
Renow Green
kr 99,00
Lillard green
kr 42,00
Lycka Green
kr 82,50
NÖRRE GREEN
kr 94,50
Padova Green
kr 34,50
Risanni Green
kr 16,50

Reklamartiklar kommer ofta från Kina och tillverkas i billig plast, men det behöver inte vara så. Vi har tagit ställningen att vi vill göra en insats när det gäller den gröna omställningen. Det gör vi genom att t.ex. med vår Go Green-kollektion.

Med Go Green har vi gjort det enkelt att välja det hållbara och miljövänliga alternativet. Alla produkter i denna kategori är tillverkade i Europa, av miljövänliga (ofta återvunna) material och under korrekta arbetsförhållanden.

Vår Go Green-kollektion vänder sig till företag som vill kommunicera och spegla sin miljömedvetna position på arbetsplatsen.

Reklamartiklar med hänsyn till miljön

Här hittar du det gröna alternativet för allt från tygpåsar, pennor, nyckelhängare och allt däremellan. Vi har speciellt valt ut ett antal av de mest populära reklamartiklarna och hittat det mest hållbara alternativet för var och en. Du kan se dessa ovan.

Ge till exempel dina anställda en miljövänlig anteckningsbok med din logotyp på. Denna present är liten, praktisk, användbar och ser naturlig ut. Gåvan säger mycket om ditt företag och din filosofi och belyser att du bryr dig om ditt team och omvärlden. Eller tillhandahåll en rostfri flaska med bambulock, lämplig för både varma och kalla drycker, och gör det lättare för dina anställda att välja bort engångsplastflaskor och engångskaffemuggar.

Genom att välja vår Go Green-kollektion kan du visa att du är uppdaterad och socialt aktiv och låta detta spegla sig i företagets filosofi.

Vi förstår att det ofta också är en prisfråga när det kommer till val av annonslösning. I urvalet av ovanstående har vi därför även ett skelett för priset och försökt hålla dessa så låga som möjligt. Vi kan hålla låga priser tack vare de kvantiteter vi köper in och tack vare vårt goda samarbete med våra producenter.