Företagsjulklappar

Slider
kr 91,50
Constellation
kr 48,00
Odin
kr 115,50
Renewal Battery
kr 96,00
Versailles
kr 133,50
Thomas
kr 46,50
Ragnar Green
kr 58,50
Nörre II Green
kr 99,00
NÖRRE GREEN
kr 94,50

Letar du efter företagsjulklappar, då har du kommit rätt. Vi har ett utbud av presenter som kan hjälpa dig att ha glada medarbetare och våra företagsjulklappar finns i så gott som alla prisklasser.

Oavsett om du leder ett litet team på fem eller är chef för ett företag med många anställda på flera kontor, vet du att dina anställda är ovärderliga för ditt företags framgång – och kanske förtjänar mer tack än bara deras lönecheck.

En bra tid att visa uppskattning är precis runt jul. Julen är ett välkommet tillfälle att göra det lilla extra för dina anställda och skämma bort dem med en företagssponsrad julklapp.

Överraska dina anställda med omtänksamma, användbara företagsjulklappar som du hittar hos Creatrix. Vissa av våra företagsjulklappar är könsneutrala och kan användas av alla anställda, medan andra kan beställas till män och kvinnor. Det finns också något för sötsuget, vilket jultiden kräver lite extra högljutt. De perfekta företagsjulklapparna finns inte, men du kommer ganska nära oss.

Alla gåvor ger glada medarbetare

Företagsjulklappen kan alla skräddarsys i ditt företags färger och med logotyp eller namn, så att de passar dina behov. Du kan alltså få dina företagsjulklappar precis som du vill ha dem, och bidra till att sätta extra fokus inte bara på medarbetaren utan även på ditt företags identitet.

Ingen företagsjulklapp är den andra lik och det vet vi bäst på Ecvia. På Ecvia erbjuder vi dig ett brett urval av julklappar till anställda, som du kan designa och anpassa som du vill. Du kan till exempel också låta anställda välja sin egen företagsjulklapp.

Under temat ”Företagsjulklappar” hittar du de produkter som vi tycker passar bäst i en julklapp. Här hittar du en mängd olika presenter inom olika prisgrupper.

Dina gåvor kan givetvis fås med eller utan namn och logotyp tryckt. Skicka den perfekta festpresenten, presentförpackningen eller presentkorgen till dina anställda, kunder och potentiella kunder med vårt urval av presentprodukter.

Vi skapar olika företagsjulklappar som passar ditt varumärke och budget och som sticker ut från mängden. Vi är stolta över att erbjuda bra julklappar som inte bara räcker till nästa jul, utan är en present som dina anställda kan njuta av i många år framöver.

FÖRETAGETS JULKLAPPAR MED LOGO

Välj själv hur du vill skräddarsy årets företagsjulklapp. Vi erbjuder ett brett urval av företagspresenter som kan anpassas med namn och/eller logotyp.

Din företagsjulgåva kan till och med vara så ”presentliknande”, ”företags”, ”julig” eller ”firande” som du vill.

Tänk till exempel på våra gåvor inom kategorierna brukskonst, köksprodukter eller teknik. Dessa är vanligtvis produktgrupper som gör bra presenter.

Du kan också välja att göra årets företagsjulklapp festligare och mindre ’synlig’, där du väljer att inte låta gåvorna tryckas. Vill du ha detta kan du till exempel överväga att ge dina anställda utsökt choklad och godis i företagspresent i år.

Välj bland presenterna på denna sida eller skapa en presentkorg där du väljer lite olika föremål och gör årets företagsjulklapp lite mer annorlunda.

Skattefria gåvor till dina många anställda

År 2023 kan en anställd få maximalt 1 300 DKK i gåvor från en arbetsgivare.

År 2023 måste företaget ge anställda gåvor med ett nominellt värde av 1 300 DKK innan mottagaren ska betala skatt. Många företag väljer att hålla sig inom denna gräns och det är därför positivt att dina anställda inte beskattas om du väljer företagsgåvor som håller sig inom detta belopp. Den anställde beskattas alltså endast om värdet överstiger 1 300 DKK.

År 2022 skulle skatt enligt SKATs regler betalas om värdet översteg DKK 1 200. SKAT har därför justerat upp siffran med 9 % för 2023.

FÖRETAGSJULKLAPPAR MED KORT VARNING

Samtidigt som vi rekommenderar att du beställer dina företagsjulklappar i god tid är vi också medvetna om att du som företagare har många andra saker att ta hand om och kanske har glömt att beställa årets företagsjulklappar. Vi har en unik presentbutik, och kan därför också hjälpa dig, även om du skulle vara sent ute. Vi måste därför göra vårt för att dina julklappar med företagslogga ska vara klara till jul.

Om du är sen med företagets julklappar kan du överväga att använda våra expresslösningar i vår presentbutik online. Vi samarbetar med ett antal danska och europeiska tillverkare och leverantörer som båda har sina fördelar vad gäller leverans och pris när det kommer till företagsjulklappen.

Behöver du årets julklapp med kort varsel kommer din beställning att produceras i Danmark eller skickas med expressleverans från vår produktion. Om du däremot kan vänta på att få din beställning i en vecka, då använder vi oss av våra europeiska samarbetspartners, då vi kan producera här till ett lägre pris.

Har du frågor eller inte kan bestämma dig så kommer vi gärna med förslag utifrån din budget och tillsammans skapar vi den perfekta företagsjulklappen. Skicka ett mail till hej@ecvia.se eller ring nu på +45 7171 2071 så löser vi uppgiften tillsammans. Vi har ett mycket engagerat team som står redo att hjälpa dig hitta den perfekta julklappen.