För barn

M & Ms
M & Ms
kr 18,00
kuvertchokolade med logo
Fyrkantschoklad
kr 307,50
chokokugler logo
Choklad kulor
kr 315,00
clickmix med logo
Click Mix
kr 14,25
Chips med logo
Chips
kr 13,50
Celebrations chokolade
Celebrations
kr 330,00
slik-med-logo-bolcher-1-stk
Bolcher styckvis
kr 2,51
spillekort-genie-box
Genie Box
kr 51,15
spillekort-genie
Genie
kr 41,25
stressbold-stressman
Gubbe
kr 6,15
stressbold-julemand
Jultomte
kr 11,25
stressbold-globe
Jordglob
kr 5,25
stressbold-kugle
Boll
kr 4,80
stressbold-fodbold
Fotboll
kr 6,30
stressbold-firkant
Fyrkant
kr 4,43
stressbold-doktor
Doktor
kr 7,43

Produkter med tryck för barn & barnsliga själar

Har du länge drömt om att få en produkt med tryck, mönster eller form som du har varit med om att bestämma helt själv? Hos oss tillverkar vi allt inom reklamartiklar för barn och barnsliga själar. Allt från roliga koppar till tryck på kläder och skolmaterial. Vi lyssnar på dig och hjälper och vägleder dig där vi kan.

Ge ett barn en rolig upplevelse med en tryckt produkt och se vårt stora sortiment.

Muggar med barntryck

Tänk dig att ha en kopp som du helt och hållet varit med och designat och dekorerat själv. Det kan vara så att du är trött på att dela en kopp med dina kollegor och därför gärna vill ha en helt egen – med egna idéer. Kanske har du kunder som förtjänar att få en kopp från ditt företag. Och det är inte vilken kopp som helst. Det är snarare en kopp som bär ditt företags logotyp. På så sätt kan du enkelt optimera din marknadsföring.

for-boern-med-tryk

Generellt är det en bra idé att använda din logotyp aktivt på de platser där du har möjlighet att visa upp den. Detta gör att logotypen fastnar i dina kunders medvetande så att de automatiskt kommer att tänka på ditt företag varje gång de ser koppen. Ingen dum idé om du frågar oss. Vårt sortiment och tillval är dock inte bara avsett för vuxna.

Vi har även reklamartiklar för barn. Det kan vara så att du har ett företag som vänder sig till barn som är väldigt kreativa. Vid det här tillfället måste de ha en rolig produkt i några coola färger, som såklart har din logga på, så att de inte glömmer den – och det hjälper vi dig gärna med.

Du kan kontakta oss för ett oförpliktande samtal. Här hjälper vi dig att skapa ett designutkast, som du i efterhand kan utvärdera. Hos oss kostar ett designutkast dig inte en krona.

Tryck på kläderna

Att trycka på kläder är alltid en rolig idé. Både för vuxna – men säkert också för barn eller barnsliga själar. Hos oss hjälper vi dig gärna att hitta idéer för hur vi kan trycka kläder. Vi placerar trycken där du vill ha dem.

Det är alltid kul att leka lite med mönster och färger som ger ett annat uttryck. Här kan du välja materialkombinationer och själva utseendet. Det är något de flesta kommer att tycka är roligt, speciellt barn och andra griniga själar.