Fleecejacka

fleecejakke Womens Fervenzi fleece
Womens Fervenzi
kr 157,50
fleecejakke Mens Fervenzi
Mens Fervenzi
kr 157,50
fleecejakke Womens Vechetti
Womens Vechetti
kr 101,25
Mens Vechetti
kr 101,25
Mens Willow
kr 101,25
Fleecejakke Womens Monvelli
Womens Monvelli
kr 111,00
fleecejakke mens brio
Mens Brio
kr 118,50
fleecejakke Mens Avanti
Mens Avanti
kr 101,25

Fleecejacka för de kalla dagarna

Fleecejacka är en riktig välsignelse när vädret blir typiskt danskt med regn, blåst och lite för mycket kyla. Även om fleecejacka är relativt tunna behåller de värmen och skyddar mot det värsta regn och blåst. Det är inte alls ovanligt att företag låter tillverka fleecejacka för sina anställda. För när medarbetarna tar på sig och går ut finns det också möjlighet att sprida kännedom om företagets varumärke. Bland annat genom trycket av loggan på tröjan. Det tar vi hand om.

Fleecejacka med logotyp eller reklamtryck

På Ecvia hjälper vi dig att hitta rätt fleecejacka samtidigt som du bestämmer vad du ska ha tryckt på jackan. Skulle din logotyp vara stor eller liten eller dyka upp på flera ställen så reder vi ut det. Om din logotyp ska fungera som reklamtryck kan den behöva ta lite mer plats och vara lite mer iögonfallande.
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt design och skickar dig ett prov så att du är säker innan vi startar produktionen.

En logotyp på fleecetröja och fleecejacka är ett utmärkt tillfälle att branda sig med något som alla faktiskt behöver då och då, men det är få som har någon speciell åsikt om. Om du är tveksam, vänligen kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt jacka och rätt uttryck, så sätter vi gärna våra kreativa huvuden på jobbet om något skulle bli svårt. Tillsammans hittar vi den lösning som passar dig.

fleecejakke med tryk

Billiga och bra fleecejacka

Hos oss hittar du många olika fleecejacka i olika former, färger och kvalitet. Du kan få den med eller utan huva, hel dragkedja och fickor. Du kan få den i alla möjliga färger och givetvis även i olika kvaliteter och till olika priser. Behöver du mycket fleecejacka till t.ex. annonsanvändning är det nog en annan typ av fleecejacka du är ute efter än om du helt enkelt vill utrusta en handfull anställda med en bra fleecejacka till hösten.

Tillsammans hittar vi rätt modell och rätt pris. Tillverkningspriset är alltid detsamma, men köper du ett stort parti är priset pr bitar faller vanligtvis i linje med storleken på partiet. Du är alltid välkommen att kontakta oss och ta en pratstund om hur vi hittar rätt för dig, samt alternativ för eventuella paketlösningar. Se även vårt urval av softshell- och friluftsjackor med tryck.