Exklusiva produkter

Slider
kr 91,50
Odin
kr 115,50
Renewal Battery
kr 96,00
Oasis
kr 48,00
Versailles
kr 133,50
Maastricht
kr 124,50
Thomas
kr 46,50
Ragnar Green
kr 58,50
Nörre II Green
kr 99,00
Lillard green
kr 42,00
NÖRRE GREEN
kr 94,50

I den här kategorin hittar du det vi tycker är bara lite godare. Det är produkter som är byggda av gedigna material och där man har lagt lite extra uppmärksamhet på detaljerna.

Skulle du vilja unna dina anställda eller dina kunder något som visar att du uppskattar dem? Då hittar du den saken i den här kategorin.

Vår ambition med produkterna i denna kategori har varit att få ihop ett antal produkter som också fungerar utan press. Många av produkterna säljs i butiker runt om i Europa under välkända varumärken, medan vi på Ecvia presenterar dem som ”white label”-produkter där du kan få ditt företags logotyp på.

Annonsartiklar har med tiden skaffat sig ett lite slarvigt rykte, där artiklarna ofta varit av låg kvalitet och stått i skuggan av själva annonsen. Det behöver inte vara så. Både för att alla uppskattar en bra och användbar produkt, men framförallt också för att vi måste värna om miljön och successivt gå bort från den ”använd och släng”-kultur som härjat länge. Håller du med oss ​​har du kommit till helt rätt ställe.

100-tals kvalitetsartiklar

Företagspresenter läggs ibland i djupa lådor eller på dammiga hyllor och glöms bort med tiden. I den här kategorin har vi samlat några könsneutrala presentidéer med tillräckligt med originalitet och omtänksamhet för att bli älskade och användbara ägodelar.

Hitta bland annat ett par trådlösa in-ear-hörlurar med möjlighet att trycka på hållaren. Den levereras i en fin presentförpackning så att den är redo att ges till presentmottagaren vid mottagandet.

Du kan också ge ett paraply i en fin färg och i stark och robust kvalitet, som säkert kommer att användas flitigt under de regniga vinterdagarna.

Överväg också en flaska i rostfritt stål med bambulock som kan hålla drycker varma i upp till 16 timmar eller kall i upp till 57 timmar. Det kommer särskilt att uppskattas av medarbetare som uppskattar en miljömedveten livsstil, och inte minst ger ett bra besked som arbetsgivare.

Det är produkter som de flesta kan ha glädje av, oavsett kön och ålder, och du bestämmer själv om ditt företags namn, logotyp eller slogan ska tryckas på produkten. När som helst kan du också välja att få dem utan press.