Bollar

stressbold-kugle
Boll
kr 4,80
stressbold-fodbold
Fotboll
kr 6,30

Bollar med tryck

Bollar är mötesplatser för många aktiviteter och kan användas i nästan alla sammanhang av både unga och gamla.

Därför är det också ett självklart alternativ att få bollar gjorda med tryck på dem. Inte vilket tryck som helst, utan just ditt företags logotyp, slogan eller namn. Hos Creatrix erbjuder vi många olika varianter. Du kan till exempel beställa stressbollar som kan ha en avstressande och lugnande effekt.

För många företag är det en lyckad giveaway att få fram reklamartiklar med företagsnamn eller logotyp. Det handlar om att hitta rätt produkter som kan varumärket ditt företag på exakt rätt sätt. Bollar med tryck kan vara en av de rätta komponenterna i en framgångsrik varumärkesstrategi.

På Ecvia har vi möjlighet att producera bollar med tryck åt dig till ett mycket förmånligt pris.

Ditt unika tryck på bollar

Du får alla möjligheter att skapa precis det unika tryck du vill ha på dina reklamartiklar. Det gäller såklart även våra bollar.

Oavsett om du vill ha ditt företags logotyp, slogan, namn eller något helt
bolde med trykannat som kännetecknar ditt företag så kan vi leverera precis det du vill ha. Du får alltså möjlighet att skräddarsy ditt eget tryck som vi trycker på dina bollar.

Kontakta oss redan idag och få en god pratstund med våra duktiga medarbetare. Vi återkommer då snabbt med ett erbjudande om hur dina bollar skulle kunna bli. Med designutkastet i åtanke skapar vi tillsammans den perfekta designen som ska tryckas.

Billiga bollar med tryck

Vill du ha både hög kvalitet och billiga priser på dina reklamprodukter, då ska du kontakta Ecvia. Vår affärsmodell gör det möjligt att leverera produkter av mycket hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi har både produktionsanläggningar i Danmark, Europa och Fjärran Östern och är därmed väl rustade att leverera de reklamartiklar som ger glädje för dina anställda, kunder och affärspartners. Vi kombinerar låga priser och hög kvalitet på ett sätt som väldigt få konkurrenter kan matcha.

Priset på varje tryckt kula beror bl.a av den kvantitet du köper. Vi har några fasta kostnader för tillverkningen av varje design, så ju fler bollar du beställer med tryck desto lägre blir enhetspriset.

Kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig att uppnå precis det du vill.