Biltillbehör

termokop-9a
9A
kr 43,50
termokop-6a
6A
kr 91,50
termokop-5a
5A
kr 87,00
termoflaske-1a
1A
kr 49,50

Biltillbehör med tryck

Här hittar du alla våra produkter inom biltillbehör med tryck. Du hittar allt från isskrapor till första hjälpen-kit, där vi kan trycka ditt företags logotyp så att den framstår som skarp och professionell.

Använd den som reklampresenter till kunder eller andra former av varumärkesbyggande för ditt företag.

Tillbehör till bilen som skapar värde

De bästa reklamartiklarna är de som har en funktion och som kan vara viktiga i dina kunders vardag.

Och vad passar bättre än en produkt för bilen, som är av stor betydelse för oss alla?

Ge din kund en mobiltelefonhållare, en isskrapa eller kanske ett laddarset. Förutom att det är en trevlig gest finns det ett stort värde i att kunden kommer att tänka på ditt företag eller ha dig i bakhuvudet när till exempel is skrapas bort från vindrutan. Eller när laddaren, med din logotyp på, används på den långa resan i bilen utan något annat alternativ för att ladda företagstelefonen. Vi har även ett stort utbud av powerbanks.

Du kan vara säker på att biltillbehören du hittar här hos oss skapar värde och positivt varumärke.

Använd tryckta biltillbehör som företagspresent

biltilbehør med logoDet är inte bara dina kunder som kan dra nytta av de många smarta produkterna till bilen. Du kan visa de anställda företagets erkännande genom att erbjuda dem produkter med din logotyp på, som faktiskt kan användas i vardagen och skapa värde.

På den här sidan hittar du alla typer av biltillbehör som du kan få ditt företags logotyp tryckt på. Därför blir det också enkelt att hitta rätt produkter, vad det än är för en kund, affärspartner, en bra kollega eller medarbetare.

Förutom värdet och glädjen i produkterna skapar du även mer synlighet och bidrar positivt till företagets varumärke. För vilken ambassadör är bättre än medarbetaren som stolt bär runt och använder produkter med företagets logotyp på?

Produkter med tryck – utan att kompromissa med kvaliteten

Hos oss fokuserar vi på att erbjuda kvalitetsprodukter – det återspeglas även i urvalet av tryckta biltillbehör som du hittar här. Vi väljer och handplockar våra biltillbehör mycket noggrant.

För oss är det viktigt att du kan välja vilken produkt som helst till bilen med din logotyp på utan att tvivla på kvaliteten på själva produkten.

För vad är poängen med att ge dina kunder, dina anställda eller andra tillbehör till bilen om det inte också spelar roll när det gäller att använda den?